Palvelut

Minulta saat henkilökohtaiset Tarot-tulkinnat kasvokkain, puhelimitse tai sähköpostitse. Tulen myös mielelläni tekemään Tarot-tulkintaa seurueellenne, olivat sitten kysymyksessä polttarit, illanvietto, työpaikan virkistyspäivä tai vaikkapa syntymäpäivät. Järjestän myös erilaisia kursseja ja luentoja, kysy niistä lisää minulta.

kortit

Mitä Tarot sitten on?
Tarot-tulkinnassa käytetään apuvälineenä 78 kortin pakkaa, joiden symboliikka on aikojen kuluessa muodostanut kirjaston osoittamaan tiettyjä mahdollisuuksia, potentiaaleja.

Elämä sisältää päivittäin erilaisia valintatilanteita: yhdestä valinnasta seuraa tietty tapahtumaketju, toisesta toinen.

Ihmisen – kuolemattoman sielun fyysisen olemuksen – käydessä läpi valitsemiaan elämän kokemuksia ja opetuksia, saattaa joskus tuntua siltä, että suunta on hukassa. Tai edessä on valintatilanne, jonka merkitys ihmisen elämässä on suuri, ehkä kokonaan uuden suunnan valitseminen.

Tässä tarot-tulkinta voi auttaa, ikään kuin hieman raottamalla aiotun tulevaisuus-suunnan mahdollisuuksia.

Tarot-tulkinta ei ole mikään tarkka ennustus, jonka mukaisesti voi odottaa kaiken tapahtuvan. Mutta se voi tuoda rauhoittavaa apua; onhan monelle meistä huolehtiminen suorastaan luonteenomaista. Valintatilanteen päätöksenteossa tämä huolehtiminen voi kirjaimellisesti lamannuttaa paikoilleen ja näin ylläpitää lukkiutunutta tilannetta joka kaipaisi ratkaisua.

Tulkintatilanteessa tulkitsijan ei tarvitse tietää asiakkaan elämästä saatika elämäntilanteesta mitään, tulkitsija vain kertoo korttien osoittaman symboliikan mukaisesti eri valintojen mahdollisuudet.

Tulkintaan kannattaa ottaa mukaan avoin mieli, tulkitsija on luonnollisesti vaitiolovelvollinen asiakkaansa asioista. Toisinaan intuitiivisemman tulkinnan jälkeen tulkitsija ei itse edes muista tulkinnasta mitään, koska informaatio tulee suoraan asiakkaan itsensä korkeammilta, ei-fyysisiltä olemuspuolilta.

Olen tutkinut Tarotien historiaa.

Tarot-korttien alkuperää ei vieläkään tunneta. Oletetaan, että nillä olisi yhteyttä muinaiseen Egyptiin ja Intiaan. Kirjoitettu historia alkaa Pohjois-Italiasta vuodesta 1325. Myös Etelä-Ranskasta on kirjallista tietoa, joka ajoittuu 1400-luvun alkuun. Tarot-kortit olivat arvokkaita, kookkaita taideteoksia, joten niitä oli vain varakkailla. Niitä käytettiin elämän ongelmien tulkitsemiseen.

Jopa kuninkailla oli hovissaan oma Tarot-tulkitsija, koska sotien käynnissä ja asioiden hoidossa tarvittiin tietäviä neuvoja.

1500-luvulla rinnalle kehittyivät pelaamiseen tarkoitetut Tarot-pelikortit. Niitä alettiin käyttää tulkintojen tekemisessä, ja myös korteilla ennustaminen yleistyi.