Myytävät

Käsintehty persoonallisuuskortti

 

Tarot-pakassa on 22 erilaista korttia, jotka ovat ns. isoja arkanoita. Jokaiselle meistä on olemassa näistä oma persoonallisuuskortti, joka perustuu syntymäaikaan. Lasken siis syntymäaikasi perusteella sinulle oman Persoonallisuuskorttisi!

Jokainen kortti on ainutlaatuinen, sillä kortit ovat psykiatrian sairaanhoitajan & opettaja Mia Huttunen Huhtalan käsin tekemiä. Jokainen kortti on yksittäispakattu suojapakkaukseen. Kortin koko on 13,5 cm x 13,5cm. Pohjaväri on kermanvalkoinen ja sisällä on helmiäiskultapaperille liimattu kannustava meditaatio. Hinta 15 €.

 

Kirjat

 

Runokirjani Merituulen kuiskaus (MYYTY LOPPUUN)

Tässä hyvä olla hiljaa
ja miettiä

Merituulen kuiskaus

Myrskyjä surullisia
uutisia talven ja jään

 

kirja

Esikoiskirjani Tarot – Tulevaisuuden huomen” (MYYTY LOPPUUN)

Kirjassa kerron lapsuudestani Paraisten saaristossa ja siitä, miten enkelit, maahiset ja kummitukset kuuluivat silloin jokapäiväiseen elämään luonnollisena osana. Tutustutan lukijan elämänvaiheisiini ja erityisesti siihen, miten henkiset asiat ovat olleet kulloinkin elämässäni esillä.

Lisäksi käyn kirjassa lyhyesti läpi Tarot-tulkinnan perusteet. Esittelen tulkinnoissa käyttämäni Aleister Crowleyn Tarot-pakan värikuvin ja valotan korttien merkityksiä kortti kortilta.

Tilausohje

  • Voit maksaa kätevimmin tilauksesi suoraan tilille: FI44 4309 0010 1913 28. Kirjoitathan viestikenttään, minkä tuotteen tilaat.
  • Lähetäthän ystävällisesti maksukuitin, tuotteen nimen ja toimitusosoitteen (korttitilauksen yhteydessä myös syntymäaikasi, päivä/kuukausi/vuosi) sähköpostitse tuula.huhtala@windowslive.com -osoitteeseen.
  • Huomio: hinnat sisältävät kaikki postikulut.