Kuka olen?

Olen Tuula Huhtala, omat prosessit elämässäni läpikäynyt tarot-tulkitsija, ja olen valmis avustamaan Sinua tässä jännittävässä ja haastavassa matkassa nimeltä ihmiselämä.

Minuun voit tutustua lisää katsomalla tämän videon:

Sisimmässäni olen edelleen se pikkutyttö, joka istui lapsena Paraisten saariston kallioilla ja mietiskeli. Jo silloin enkelit, maahiset ja kummitukset kuuluivat luonnollisena osana jokapäiväiseen elämääni. Enkelit kulkevat edelleen rinnallani auttamassa mielenkiintoisessa työssäni.

Aivoinfarkti vei aikoinaan puhe- ja liikuntakykyni puoleksi vuodeksi, mutta edes sairauden tuomat vaikeudet eivät pysäyttäneet minua. Elämäni ei loppunut siihen ja saman voimaannuttavan mahdollisuuden haluan jakaa asiakkaidenikin kanssa.

Meditoinnin avulla keho saa aikaa hetken lepoon. Sen jälkeen kanssaihmiset näyttävät mukavimmilta, ongelmat pienemmiltä ja oma mielenmaisemakin valoisammalta.

Olen opiskellut vuosikymmeniä tarot-tulkintaa sekä tutustunut tarotien historiaan. Tarotien tulkitsemista ei voi kuitenkaan oppia kirjoista, siihen tarvitaan myös lahjoja. Niitä lahjojani haluan käyttää auttaakseni ihmisiä löytämään rauhan itsessään, selvittämällä arjen murheet huoliajalla sekä tekemään mielen jumppaa meditaation avulla.

Voin luvata, että meditaatiomatka auttaa kestämään vastaantulevat ongelmat tyynemmin, ja tarotien tulkintojen avulla elämäsi suuntaviivat hahmottuvat selkeämmin.

 

koneella