Luennot ja kurssit

Ajankohta: la 17.11.2018 , klo 10.00 – 16.00
Vetäjä: tv:stä tuttu Tarot tulkitsija Tuula Huhtala
Ilmoittautuminen: puh. 0417071920
Hinta: 95 eur
Aamukahvit ja iltapäiväkahvit sisältyy hintaan, omat lounaseväät mukaan (lähistöllä on myös useita kahviloita ja ravintoloita parin min. kävelymatkan päässä)

Paikka: Henkisen Hyvinvoinnin keskus Tähtitaivaan Valo (Espoo)

Tervetuloa intessiiviselle Tarottien ykköskurssille. Oppikirjana Tarot Sielunpeili ja kortteina käytämme Aleister Crowley`n kortteja sekä kirjaa.
Teemme runsaasti parityöskentelyä, ja opimme jo hyvinkin Tarotien alkeet.
Lisäinfoa ja ilmoittautumiset puhelimitse 041 7071920 Kurssi osallistujien minimi määrä on 6 henk.

Messut ym. tapahtumat, yhdistysten tilaisuudet – voitte tilata minut luennoimaan aiheesta: ”Tarot, vanha viisaus – historia ja tämä päivä”. Olen tutkinut Tarottien historiaa vuodelle 1340 Pohjois-Italiaan ja sieltä Etelä-Ranskaan. Luennon pituus riippuu tilaisuuden luonteesta ja se sovitaan aina tapauskohtaisesti. Luennon lopuksi on mahdollista järjestää myös workshop-näytös! Yleisesti ottaen luentoni ovat ilmaisia, joskus kyseeseen tulee matka- tms. kulukorvaus.

Kotikutsut: teen tulkinnan viidelle vieraalle ja emännälle (emännän tulkinta veloituksetta). Tulkinta-aika on 0,5h/hlö. Pidemmille matkoille lisätään matkakorvaus sopimuksen mukaan. Lähtöpaikkana on Turku.

dior

Tilaa minut työpaikkasi tyky- ja teemapäiville! Voin vierailla vaikka koko päivän esim. klo 9-15 tai klo 15-20. Räätälöin juuri teille sopivan paketin toiveittenne mukaan.

ENKELI-ILLAT

Yksilölliset enkeli-illat ja tapahtumat, räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Hinta määrittyy tapahtuman mukaan.

505Yenkelipalikka-koko-19-x-19-rm1024x1024.jpg

Mainokset